(+383) 44 111 615 ; (+383) 44 258 638 ; info@termopan-ks.com

PANELA DEKORUES

Shumëllojëshmëria, dizajnet unike si dhe kualiteti i lartë i games tonë të produkteve janë sekreti i zbukurimit të ambientit tuaj. Te ne imagjinata juaj bëhet realitet.

DYER DHE DRITARE – PVC

Dëshironi më të miren për shtëpin tuaj? Zgjidhja është Termopan. Dyer dhe dritare nga plastika gjermane Gealan. Bëjeni shtëpinë tuaj ambientin më të rehatshëm për ju. Me produktet tona ambienti i jashtëm nuk komunikon me të brendshëm.

PËRPUNIM I XHAMIT

Përsosëshmeria dhe bukuria arrihën atu ku ndërthuren teknologjia dhe tradita punuese. Termopan ofron të gjitha shërbimet e punës me xham.

Na kontaktoni dhe binduni për prodhimet tona kualitative!

Rreth Kompanis

Kompania Termopan është themeluar në vitin 1980, që nga ajo kohë kjo kompani nuk e ka ndërprerë aktivitetin e vet. Në fillim kompania ishte një biznes i vogël familjare, dhe merrej kryesisht me prerjen dhe përpunimin e xhamit.

Më vonë falë punës dhe përkushtimit kompania filloi të rritej dhe kështu filloi edhe zgjërimi i aktivitetit, rritja e numrit të puntorëve, zhvillimi i teknologjise si dhe rritja e hapsirave punuese. Nga përvoja jonë shumë vjeqare në këtë fushë  kemi arritur që të specializohet çdo fazë e prodhimit të produkteve tona. Vazhdo->